Başkan Külcü, Nihat Yıldız’ın babasının cenazesine katıldı

16 Aralık 2013 Pazartesi

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Nihat Yıldız`ın babası İbrahim Yıldız vefat etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Nihat Yıldız`ı acılı gününde yalnız bırakmadı. Külcü, Kiranlık Köyü`ndeki cenaze törenine katılarak Nihat Yıldız`a başsağlığı diledi.

Bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İbrahim Yıldız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Nurettin Karakaya da cenaze merasimine katılarak Nihat Yıldız`ı acılı gününde yalnız bırakmadı.