Başkan Külcü, NFK yaz kursuna katılan öğrencileri ziyaret etti

26 Haziran 2013 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek (NFK) Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yaz kurslarına katılan öğrencilerle sohbet etti.

Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi bünyesinde açılan yaz kursları ile öğrencilerin yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerine yardımcı olduklarını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ilkokul öğrencilerinden üniversite öğrencilerine kadar her yaştan öğrencinin yaz kurslarına katıldığını ifade etti.

24 Haziran – 24 Ağustos tarihleri arasında iki ay boyunca 400 öğrencinin 11 farklı kursa katılacağını ifade eden Başkan Külcü, “NFK Gençlik Merkezi, gençlerimizin fiziki ve zihni gelişmelerine yardımcı olacak kültür – sanat ve spor eğitimlerinin de verildiği bir merkez konumundadır. Belediyemiz tarafından Çorum gençliğinin hizmetine sunulan bu merkezimizden tüm gençlerimizin en iyi şekilde faydalanabilmelerini diliyoruz” dedi. Başkan Külcü, yaz kurslarına katılan tüm öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla bol bol sohbet etti.