33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, NFK GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

19 Kasım 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nde eğitim gören öğrencilerle ve buradaki yöneticilerle sohbet etti.

Başkan Külcü, Gençlik Merkezi yöneticileri ile birlikte merkezi gezerek faaliyet ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyarette yaptığı konuşmada,” Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`ni açmamızdaki amacımız, gençlerin eğitiminde önemli bir yeri olan okullara takviye olarak, fiziki ve zihni gelişmelerine de yardımcı olacak kültür – sanat ve spor merkezlerine duyulan ihtiyaç, her geçen gün daha da bariz hale geldi.”; dedi.

Çorum Belediyesi olarak bu ihtiyacı göz önünde bulundurduklarını belirten Başkan Külcü, “gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak istedik. Diğer mahallelere de yapacağımız gençlik merkezleri ile de gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini sağlamayı hedefliyoruz.”;diye söyledi.

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğrencileri Türkçe öğretmenleri nezaretinde %100 okuyan ve %100 üreten bir Türkiye için düzenli olarak kitap okuyorlar.

Okumanın araştırmanın kişisel gelişimde çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş çağdaş bilgiyle daha donanmış, teknolojiye hakim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir.”;dedi.

Başkan Külcü, ziyaret sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra merkezden ayrıldı.