Başkan Külcü, MYO'da öğrencilerle söyleşi yapacak

9 Şubat 2016 Salı

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşunun 40. yılına özel düzenleyecekleri etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye bilgiler verdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek OkuluÖğretim Görevlisi Halil İbrahim Aşgın’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, “Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşun 40. Yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Etkinliklerin içerisindeSayın Belediye Başkanımız da öğrencilerimizle bir araya gelecek. Sayın Başkanımız, öğrencilerimizle “Yerel yönetimler ve Üniversite” konulu söyleşisi yapacak. Aynı tarihte Çanakkale Zaferi’nin 101. yılında ecdada mesaj, şiir ve kompozisyon ödül töreni ve öğrenciler tarafından ecdada okunan 101Hatim’in duası yapılacak”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bende zamanında o okulun öğrencisi idim. Meslek Yüksek Okulu her geçen gün daha da büyüyen Hitit Üniversitesi’nin temelidir. Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşunun 40. yılını tebrik ediyor, idarecilerine, hocalarına ve öğrencilerine başarılar diliyorum”; dedi.

Ziyaret sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr.Zekeriya Işık yeni çıkarmış olduğu “Şeyhler ve Şahlar” adlı kitabını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye hediye etti.