Başkan Külcü, MÜSİAD’ın yemeğinde konuştu

20 Aralık 2013 Cuma

Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi tarafından gala yemeği verildi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yemeğe katıldı.

Çorum Valisi Sabri Başköy, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu`nun da katıldığı yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye`nin son 10 yılda ekonomik olarak çok büyüdüğünü söyledi.

“Millete inanan, güvenen, yüreği millet ve vatan sevdası için atanların yola çıktıklarında üç kuruş para için IMF`nin, Dünya Bankası`nın kapısında günlerce bekleyen bir ülkeyi nerden nereye getirebileceği çok açık net bir şekilde görülmektedir”; diyen Başkan Külcü,
MÜSİAD Şubesi`nin Çorum`a hayırlı olmasını, gerek dernek üyesi işadamları, gerekse Çorum`daki tüm iş adamlarının işlerinin artmasına, heyecanlarının ve vizyonlarının büyümesine katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.

30 milyar dolarlık ihracatın bugün 160 milyar dolara, 280 milyar dolarlık gayri safi milli hasılanın 800 milyar dolara, buna paralel olarak da kişi başı gelirin 2 bin 500 dolarlardan 10 bin dolara çıkmışsa refah seviyesi ile alım gücü büyümüşse bunun vatana sevdalı yüreklerle başarılabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Elbette bu geminin kaptanı, uçağın pilotu başbakanımızdır. Hükümetimizin siyasal kadrolarıdır. Ama onun arkasında ona inanmış aynı sevdayı yaşayan Anadolu`nun yiğit insanları, işadamlarımız var. Risk alan o riskle rızkını büyüten değerli iş adamlarımız var”; şeklinde konuştu.