Başkan Külcü, Muhtarlarımız yüreklerini ortaya koydular

7 Ocak 2014 Salı

Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek hem mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür etti hem de Başkan Külcü’nün yeniden aday gösterilmesi nedeniyle tebrik etti.

Mahalle Muhtarları adına konuşan Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Çorum Belediyesi’nin altyapı ve üstyapı konusunda takdire şayan çalışmalarda bulunduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada aday adaylığı sırasında tüm mahalle muhtarlarının kendisine verdiği desteği hatırlatarak “Tüm mahalle muhtarlarımız, yüreklerini ortaya koyup yanımızda yer aldı. Bu, herkese nasip olacak basit bir şey değil.” dedi.

Mahalle sakinleri adına yapılan ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade eden Başkan Külcü, “Muhtarlarımız yüreklerini ortaya koydular ve bana mutlulukların en büyüğünü yaşattılar. Çorum hepimizin. 83 gün sonra süreci tamamlayacağız ve sonrasında bu şehirde yaşamaya devam edeceğiz. 30 Mart tarihinden sonra da görevime devam edeceğime inanıyorum. Adayların karşısında nezaketimi kaybetmeden hakarete varan sözleri de muhatap almadan huzuru bozacak polemiklere girmiyorum. Sonunda yine birbirimizin yüzüne bakacağız” dedi.