Başkan Külcü: Muhabbeti paylaşıyoruz

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Belediyemiz, mahalle iftarlarının dördüncüsünü Buharaevler Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Buharaevler Semt Pazarı’ndaki iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

İftara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Uzunoğlu, İsmail Akgöz, Mustafa Dalamanlı, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan, AK Parti Merkez İlçe yöneticileri, mahalle temsilcileri katıldı.

Mahalle sakinlerinin sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Külcü, özellikle çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

İftar programına katılan tüm mahalle sakinlerini masaları tek tek dolaşarak selamlayan Başkan Külcü, “Ben de 17 yıl Buharaevler’de ikamet etmiş bir kardeşinizim. Şimdi de aranızda olmaktan çok mutluyum. Hüsnü kabul gösterdiniz, bizleri kabul ettiniz. Bizlerle bu iftar sofrasında muhabbetinizi paylaştınız. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Artık Ramazan ayının son 10 günü içerisinde yer aldıklarını ve bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin yer aldığını belirten Başkan Külcü, “İnşallah Kadir Gecesi’nin ecrinden yeteri kadar nasibimizi alarak bu mübarek ayı bitirerek ağız tadıyla dostlarımızla sevdiklerimizle muhabbet içerisinde bayrama kavuşacağız. İnşallah gelecek sene de sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde mahalle iftarlarıyla bir araya geleceğiz.” dedi.

Başkan Külcü, daha önce gerçekleştirilen üç mahalle iftarına olduğu gibi Buharaevler Mahallesi iftarına da katılan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, merkez ilçe teşkilatı ve mahalle teşkilatına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Köse: Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bu birlikteliklerle en güzel cevabı verdik

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Buharaevler Mahallesi iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, son günlerde Türkiye üzerinde oynanan oyunlara en güzel cevabın mahalle iftarları olduğunu söyledi. Mahalle iftarları ile gösterilen birlik ve beraberlikle kirli odakların amaçlarına ulaşamayacaklarını anladıklarını ifade eden Mustafa Köse, kendilerini mahalle sakinleriyle iftar yapma imkânı sunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Köse, “Bu iftarlar bizim geleneklerimizde olan, inançlarınızda olan iftarlardır.” dedi.

Pekcan: Başkanımızın hizmetleri saymakla bitmez

Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan da mahalle iftarı sonrası yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Çorum’a ve Buharaevler Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini, yapılan çalışmalarla birlikte Çorum’un çehresinin değiştiğini söyledi.

Buharaevler Mahallesi’ne yapılan Kültür Merkezi’nin tüm Çorum halkına hizmet verecek şekilde inşa edildiğini belirten Muhtar Seyfi Pekcan, Kültür Merkezi arsasının yirmi yıl boyunca ot ve çöpün içerisinde durduğunu, o zamandan bugüne kadar da pek çok Belediye Başkanı’nın göreve geldiğini ancak Başkan Muzaffer Külcü’nün burayı değerlendirdiğini söyledi.

Grup Sadâ, iftara katılanlara müzik ziyafeti sundu

Çorum’un aranılan ilahi müzik grupları arasında yer alan Grup Sadâ, Buharaevler Mahallesi’ndeki iftar öncesi, iftar yemeğine katılanlara doyumsuz müzik ziyafeti sundu. Birbirinden güzel ilahileri başarıyla yorumlayan Abdulkerim Tiryaki ve Mustafa Ünalan iftara katılanlardan tam not aldı.

Oyun Parkı’nda çocuklar gönüllerince eğlendi

Çorum Belediyesi tarafından Buharaevler Mahallesi Semt Pazarı yanında kurulan şişme oyun alanı çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalleli çocukların adeta akın ettiği şişme oyun alanında çocuklar gönüllerince eğlendi.

Külcü, mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Buharaevler’deki mahalle iftarı sonrası AK Parti merkez ilçe teşkilatı ile birlikte mahallelilerle bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse,  Buharaevler Mahallesi Muhtarı Seyfi Pekcan ve parti yöneticilerinin de bulunduğu çay sohbetinde Buharaevler Mahallesi’ne yapılan çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri Başkan Külcü’ye teşekkür etti. Başkan Külcü, istekleri not alarak ilgililere telefonla talimat verdi.