20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ LAÇİN’DE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

5 Nisan 2012 Perşembe

Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş`ın kıydığı nikahta Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ali ve Zeynep çiftinin Laçin ilçesinde nikah şahitliğini yaptı. Genç çift için sürpriz olan bu şahitlik nedeniyle Ali ve Zeynep çifti Başkan Külcü ve Candan`a nikah şahidi oldukları için çok teşekkür etti.

Nikahta Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ali Çıtak ve Zeynep Kabakçı çiftinin aileleri de hazır bulundu. Nikah sonrası bir konuşma yapan Başkan Külcü, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, Başbakan`ın üç çocuk tavsiyesini hatırlattı.