Başkan Külcü, koltuğunu 23 Nisan münasebetiyle Rikkat Su Atmaca'ya devretti

11 Mayıs 2017 Perşembe

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Rikkat Su Atmaca, beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Demirtaş, Okul Müdürü Haydar Deveci, sınıf öğretmeni Kadir Yalın ve annesi Serra Küçüker ile birlikte Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri kapsamında Belediye Başkanlığı makamında çocukları kabul eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Rikkat Su Atmaca’ya devretti.

Belediye başkanlığı makamına oturan Rikkat Su Atmaca, okullarda geri dönüşümün yaygınlaştırılması, otopark ve ulaşım alanındaki sorunun çözümü ve çocuk meclisinin aktif hale getirilmesi konusunda çalışma yapacağını söyledi.