21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, KARAHACİP’TEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

1 Aralık 2011 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Karahacip Beldesi`ni ziyaret ederek, beldedeki çalışmalar hakkında Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş`tan bilgi aldı.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Ergin, Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Karaca ve AK Partili yöneticilerle birlikte yapımı devam eden sentetik çim saha çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Karahacip`in diğer beldeler içerisinde gözle görülür bir gelişme kaydettiğini söyledi.

Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bektaş da Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün her ilçe ve belde belediyesine verdiği desteği Karahacip Belediyesi`ne de verdiğini belirtti. Muzaffer Külcü`nün Çorum`u bir bütün olarak gördüğünü ve kendi belediyesi gibi imkanları kıt olan belde belediyelerine imkanları ölçüsünde destek olduğunun altını çizen Hacı Ahmet Bektaş, ” Sayın Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Çorum`da yaptığı önemli hizmetlerin yanında bizim gibi küçük çaptaki belde belediyelerine de önemli yardımlar yapıyor. Şahsım ve belde halkım adına sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Karahacip Beldesi`ni ziyaretinde Karahacipliler Başkan Külcü`ye sevgi gösterilerinde bulundular. Beldelerine yaptığı katkılar nedeniyle Başkan Külcü`yü bağrına basan Karahacipliler, bu yardımların devam edeceğine inandıklarını, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hep dua ettiklerini söylediler. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Karahacip`te yapımı tamamlanan Yunus Emre Camii`nde de incelemelerde bulundu.