BAŞKAN KÜLCÜ, İTFAİYECİLERLE İFTARDA BULUŞTU

16 Ağustos 2012 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, itfaiye personeli ile iftarda bir araya geldi.
Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü`nde gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem, İtfaiye Müdürü İsmail Öğütverici ve itfaiye personeli katıldı.

Belediye personelinin görevini canla başla yerine getirdiğini belirten Başkan Külcü, itfaiyecilerin görevlerinin çok zor olduğunu belirtti. İtfaiyenin görevinin zor olduğu kadar çok da şerefli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Belediyemizin tüm birimlerinde çalışan personelimiz Çorum`un geleceği için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Şehrimizin, Türkiye`nin önde gelen şehirleri arasına girmesi, çalışmalarımızın, projelerimizin örnek alınması sizin üstün çalışmalarınız sayesinde olmaktadır.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar öncesi erken saatlerde İtfaiye Müdürlüğü`ne gelerek personel ve birim amirleriyle de sohbet etti.

Kullanılmayan mutfak tüplerinizi çatılara koymayın

Çorum`da görülen yangın vakaları ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`da doğalgaza geçilmesiyle birlikte bazı vatandaşların mutfak tüplerini binaların çatılarına koyduğunu, bu durumun da yangınlara davetiye çıkardığını kaydetti.

Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte çatılarda bulunan tüplerin içindeki havanın genleşmesiyle birlikte patlamaların ve bunun neticesinde de yangınların çıkabildiğine dikkat çeken Başkan Külcü, “Yangın anında da çatıda bulunan tüpler tehlike saçmaktadır. Hemşehrilerimizin bu konuda daha dikkatli olmalarını arzu ediyoruz”; dedi.