Başkan Külcü, Hıdırlık Kermesini Ziyaret etti

12 Ekim 2017 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler yararına düzenlenen Hıdırlık Kermesini ziyaret etti.

Hıdırlık Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu tarafından  açılan ve Çorum’un en büyük kermesi olan Hıdırlık Kermesini ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kermesi gezdi birbirinden güzel el işleri ve doğal ürünlerden aldı. Vatandaşlarla konuşan Başkan Külcü kermesin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Külcü, kermeste merkez mahalle muhtarları ve vatandaşlarla yemek yedi.

Hıdırlık Kermesinde yiyecekten hediyelik eşyaya, giysiden ev tekstiline kadar zengin ürün çeşidi ve yöresel yemekler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.