Başkan Külcü, Güçlü Türkiye için oyunu kullandı

11 Mayıs 2017 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, referandumda oyunu Güçlü Türkiye için kullandı. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na eşi Hatice Külcü ile birlikte gelen Külcü, 1410 numaralı sandıkta oy verdi.

Oy verme işlemi sonrası yaptığı açıklamada “Son sözün sahibi milletimizdir. Milletimiz sandıkta sözünü söyleyecek, kararını verecek. 17 Nisan sabahına nasıl uyanmak istiyorsak, nasıl bir Türkiye’de yaşamak istiyorsak ona karar veriyoruz. Daha güçlü, daha özgür, kararlarını kendisi verebilen, mazlumların hamisi bir Türkiye için oyumuzu kullandık.” dedi.

Başkan Külcü daha sonra bazı okulları ziyaret ederek oy vermeye gelen vatandaşlarla ve sandık görevlileri ile sohbet etti.