BAŞKAN KÜLCÜ, GENÇLERLE İFTAR YAPTI

14 Ağustos 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Gençlik Merkezi`ni ziyaret ederek merkezde eğitim gören gençlerle iftar yaptı.

Ziyarette gençlerle sohbet eden Başkan Külcü, merkeze gelen gençlerin yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çorum Belediyesi`nin sosyal projelerde önemli mesafeler kat ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necip Fazıl Gençlik Merkezi`nde eğitim gören gençlerin ilerleyen yıllarda Türkiye`nin geleceğine yön vereceklerine inandığını vurguladı.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarında Türkiye`ye örnek projeler uyguladıklarını, bu projelerin diğer belediyeler tarafından da faaliyete geçirildiğini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum Belediyesi olarak açtığımız Kadın Kültür Merkezleri hanımlarımıza yönelik yaptıkları faaliyetlerle çok başarılı çalışmalara imza attılar.

Hanım kardeşlerimize yönelik açtığımız kurslar, yoğun ilgi gördü. İnşallah bu tür çalışmalarımızı artarak devam ettireceğiz.”; dedi.

Fahri Cihan Çalış isimli öğrencinin yaptığı iftar duası ile birlikte gençlerle iftarını yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar sonrası Necip Fazıl Gençlik Merkezi`nde eğitim gören gençlere çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Külcü, bağlama ve gitar kursu alan gençlerin gösterisi sonrası onlarla masa tenisi oynadı. Daha sonra gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.