Başkan Külcü genç iş adamlarıyla bir araya geldi

30 Mayıs 2016 Pazartesi

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, GENÇ MÜSİAD tarafından düzenlenen `Ahi, Alim, Amir` buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, GENÇ MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı ve üyelerin katıldığı programlarda siyasi yaşamı boyunca edindiği tecrübeleri gençlerle paylaşan Başkan Külcü, ülke gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye`de hemen hemen her alanının parsellendiği, sermayenin her şeye hükmettiği bir dönemde MÜSİAD`ın iddialı bir çıkışla kurulduğunu hatırlatan Külcü, bir dönem fetret devri yaşandığına daha sonra bu kuruluşun tekrar ayağa kalkmayı başarabildiğine dikkat çekti.

Türkiye`nin adeta dört taraftan kuşatıldığını anlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bunun sebebi bizim politikalarımız mı? Değil. Türkiye şuan çok insani bir duruş sergiliyor. İnsan vicdanına uygun bir duruş sergiliyor. Ama biz ne yaparsak yapalım bizden razı olmayacaklar. Komşumuz Suriye`de yaşanan acı hadiselere bakın, bu acılara dur diyecek 5 tane daha ülke olsa bölgede yaşanan zulmün hiçbiri yaşanmaz.” diye konuştu.

“Yeni Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek”

Yeni Türkiye`nin gençlerin omuzlarında yükseleceğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Gençlerle beraber olmaktan dolayı mutluyum. Ne kadar iyi bir gençlik inşa edersek o kadar da sağlam bir geleceğimiz olur. Yarınlara daha güvenle bakarız. Bunun için, gençlerin bir organizasyon içerisinde olması çok önemli. GENÇ MÜSİAD gibi bir oluşum sizin olgunlaştığınız, piştiğiniz geleceğe hazırlandığınız güzel bir yer. Yıllar sonra bunu daha iyi göreceksiniz. Buralarda geçirdiğiniz zamanın sadece etrafınızdaki insanlara verilmiş bir emek olmadığını, kendinizin de önemli kazanımlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Üniversite yıllarımda ben sadece sınıfı doğrudan geçmek için çalışan bir öğrenci olmadım. Ben de bu tür organizasyonlarda görev aldım. Oralarda kitap okumayı, memleket meseleleri üzerine tartışmayı öğrendik.” diye konuştu.

Çorum Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Külcü, “Ülkemize ve şehrimize ilk günkü aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam ediyoruz. Çorum`a yapılan hizmetleri düşünüyorum heyecanım tazeleniyor. Sevmeden belediye başkanlığı yapamazsınız. Ekibimle bu işi severek yapıyoruz. Bundan da çok olumlu sonuçlar alıyoruz” dedi.