Başkan Külcü, Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

26 Nisan 2013 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fen Lisesi Liderlik Kulübü’nün konuğu oldu.

Liderlik konusunda öğrencilerle söyleşi yapan Külcü, öğrenmenin hayat boyu devam eden değerli bir kavram olduğuna işaret ederek, “Lider, bulunduğu yerde meziyet ve davranışlarıyla doğal olarak öne çıkan kişidir” dedi.

En başarılı insan modelinin çok okuyan ve güzel ve güzel söz söyleyeni dinleyen insanlar arasından çıktığını hatırlatarak sözlerine devam eden Külcü, dünyanın çok büyük bir rekabet yarışı içerisinde varlığını sürdürdüğünü, var olabilmek için bu güçlü rekabet zinciri içerisinde sağlam bir halka olarak yer alınması gerektiğini, bunun da çok çalışarak elde edilebileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Türkiye son 10 yılda dünyadaki değişime ayak uyduran ülkelerden birisi oldu. Herkes birbiriyle yarışıyor. Dünyada güçlü bir rekabet düzeni içerisinde varlığımızı devam ettiriyoruz. Öyleyse burada yapılması gereken nedir? Diğerlerinden bir adım daha önde olmak için çok çalışmalısınız. Kimsenin elinde tılsımlı bir değnek yok. Herkes sahip olduğu birikimi, içerisindeki cevheri çok iyi kullanmalıdır.”; dedi.

Konferans bitiminde Fen Lisesi`ne yapmış olduğu katkı nedeniyle Okul Müdürü Atcıoğlu tarafından Belediye Başkan Muzaffer Külcü`ye plaket verilirken, Başkan Külcü ise öğrencilere Çorum Belediyesi tarafından bastırılan Mehmet Akif`in Safahat kitabını armağan etti.