Başkan Külcü, Engelli Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu

2 Ocak 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Engelli Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Engelli bireylerin çağdaş düzeyde eğitilmesi, istihdama katılması ve bu yolla da refah düzeylerinin yükselmesi amacıyla Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) desteğiyle hazırlanan Engelli Eğitim Merkezi’nin önümüzdeki günlerde açılışının yapılarak engelli vatandaşların hizmetine sunulacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nin hizmeti girmesiyle birlikte engelli bireylere çeşitli alanlarda eğitimler verileceğini, onları kendilerine yeten, sağlıklı iletişim kurabilen, ülke ekonomisinde yerini almış ve topluma bütünleşmiş bireyler haline getirmek için çalışmalar yürüteceklerini belirterek “Son beş yılda yaptığımız çalışmalarımız ortada. Adeta yeni bir Çorum inşa ettik. Parklar, bulvarlar, caddeler, altyapı hizmetleri, temizlik çalışmaları ve diğer tüm Belediyecilik hizmetleri bizimle birlikte zirveye ulaştı. Şehrimizin tüm kesimini ilgilendiren konularda hizmetler ürettik. Bugün gelinen noktada Allah’a hamd olsun çok güzel işler başardık. Yeni dönemde de Çorum için çok önemli projelerimiz olacak” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye Engelli Eğitim Merkezi’ni inceleme gezisinde Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan eşlik etti.