Başkan Külcü, Eğitim Bir Sen’in pikniğine katıldı

15 Haziran 2013 Cumartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi’nin 10. Geleneksel Çatak Pikniği’ne katıldı.

Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’la birlikte Çatak Pikniği’ne giden Başkan Külcü, burada sendika yöneticileri ile bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün önemli çalışmalar yaptığını ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil, Başkan Külcü’ye programa katıldığı için teşekkür etti.

Sendika Başkanı Tahir Eşkil ve yönetim kurulu üyelerinin yakından ilgilendiği Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, pikniğe katılan tüm sendika üyeleri ve ailelerle bir süre sohbet etti. Şenliğin her geçen yıl daha büyük coşkuyla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Külcü, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek ilerleyen yıllarda daha büyük pikniklerin tertip edilmesinin ihtiyaç olduğunu belirtti.

Başkan Külcü ve beraberindekiler daha sonra çocuklar için düzenlenen çuval yarışı, ip çekmek yarışı gibi oyunları izledi.