BAŞKAN KÜLCÜ, E TV’YE KONUK OLACAK

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü E TV`de “Başkan Konuşuyor”; adlı programa katılarak Ender Özerdem`in sorularını cevaplandırdı. Belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Külcü, Çorum`a dair hedefledikleri ve projelerinde gelinen noktayı açıkladı.

Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Belediye hizmetleri ve Çorum`a dair projelerin konuşulduğu “Başkan Konuşuyor”; programı 26 Mayıs Cumartesi günü saat 20.15`te yayınlanacak. Programı tekrarları ise 27 Mayıs Pazar günü saat 08.00`da ve 28 Mayıs Pazartesi günü saat 23.00`da yayınlanacak.

E TV, Türksat Frekansı üzerinden 11862 Yatay (H) yayınlarını sürdürüyor.