Başkan Külcü’den yeni komutana ziyaret

6 Ağustos 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı’na atanan J. Kd. Alb. Ahmet Çelik’i ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Nurettin Karakaya, Alper Zahir ve Turhan Candan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Külcü,  Kd. Alb. Çelik’in Çorum’a atanmasından ve birlikte görev yapacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Külcü, komutana yeni görev yerinde başarılar dileyerek “Biz her zaman asker ve polisimizin yanındayız. Çorum Belediyesi olarak jandarmamıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çorum Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı’na atanan J. Kd. Alb. Ahmet Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Külcü ve yardımcılarına teşekkür etti.