Başkan Külcü’den Karadağ’a hayırlı olsun ziyareti

1 Kasım 2016 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karadağ`ı ziyaret etti.

Karadağ`a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Külcü, Mehmet Karadağ`ın siyasette tecrübeli bir isim olduğunu vurguladı. Mehmet Karadağ ile birlikte AK Parti`de 15 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Külcü, “AK Partimizde iki yıl Merkez İlçe Başkanlığı üç yıl İl Başkanlığı olmak üzere toplam 5 yıl görev yaptınız. Bunları belki biz bir dönem bir süreç olarak yaşayıp geçiyoruz. Bunların her birisi bizim için farklı tecrübeler demektir. İnşallah tecrübeyle başarılı bir İl Başkanlığı dönemi yaşayacağınıza yürekten inanıyorum. İşinizi kolaylaştırmak için elimizden gelen desteği biz sağlayacağız.”; dedi.

Birlikten güç doğar

AK Parti`de siyaset yaptığı 15 yıllık süre içerisinde ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında edindiği tecrübe ile birlikten güç doğduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Birlikte çalıştığımızda birlikte yürüdüğümüzde daha iyisini daha güzelini yapabileceğimizi bu 15 yıllık dönemde gördük. İki düşünüp bir konuşmalı, iki düşünüp bir yürümeliyiz. Heyecanlarımızla değil tecrübelerimizle hareket etmemiz gereken dönemlerdeyiz”; dedi.

Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte herkesin elinden geldiği kadar diğer arkadaşının yükünü hafifletmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Külcü, “İçeride ve dışarıda büyük oyunlar oynanıyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz büyük bir mücadele içinde. Allah’ın izniyle milletimizin desteği ile onların da başını ezeceğiz. FETÖ ve benzeri terör örgütlerinin aklını irfanını vicdanını her şeyini istihbarat örgütlerine teslim etmiş olan bu hain işbirliği örgütlerinin Allah’ın izniyle kökünü kazıyacağız. Tabi bu zor işlerle mücadele ederken bir yandan da devletimizi içeride tahkim etmek güçlendirmek gibi bir yükümlülüğümüz var. Yeni Anayasa gündemimizde bunun hemen devamında referandum söz konusu olacak. İnşallah çizmelerimizi giyip yollara çıkacağız. Sonrasında Başkanlık Sistemi gelecek. Ben inanıyorum ki Türkiye bunu başaracak ve Başkanlık Sistemiyle yönetilen bir ülke haline geleceğiz. Belki bir erken seçim söz konusu olacak. Bu süreçte Çorum’da bir siyasi aktör olarak belediye başkanı olarak benim üzerime düşen şeyde Çorum’un işini kolaylaştırmaktır.” dedi.

Birlikte uyumlu kararlar alacağız

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise sözlerine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve başkan yardımcılarına ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek başladı.

“Birlikte hep beraber, tüm teşkilatlarla birlikte güzel hizmetler yapacağımız inanıyorum. Biz daha önce de siyaset yaptık”; diyen Mehmet Karadağ, “Aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara çıkarmanın gayreti içinde olacağız. Siyasi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Binali Yıldırım, ülkenin ciddi konuları ile karşı karşıyalar. Kim tuzak kurarsa kursun ister bunun adı PKK olsun ister FETÖ olsun fark etmez. Görüyoruz ki bu tuzaklar milletimizin verdiği destek sayesinde bir bir bozuluyor. Birlikte uyumlu kararlar alarak neticelerini Çorum’a yansıtacağız” dedi.

Karadağ, ziyaretten son derece mutlu olduğunu dile getirip, “En kısa sürede de iade-i ziyarette bulunacağız. Ondan sonra da birlikte çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye ziyaretinde Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan eşlik etti.