23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Başkan Külcü'den İlke Gıda'ya geçmiş olsun ziyareti

2 Eylül 2015 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz gün Gıda Toptancılar Sitesi’nde çıkan yangında zarar gören İlke Gıda’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Külcü, İlke Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek yangın hakkında bilgi aldı.

İlke Gıda Sahibi Mehmet Şahin yaptığı açıklamada; “bizim için önemli olan can kaybının olmaması… İtfaiye ekiplerimiz yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için gerekli çalışmayı yaptılar. Geçmiş olsun ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özler hazır bulundu.