Başkan Külcü’den Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne ‘hayırlı olsun’ ziyareti

20 Ekim 2017 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dün Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti.

Birlik Başkanı Yılmaz Kaya’nın evsahipliğindeki ziyarette Başkan Yardımcısı Muzaffer Fakıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Cıbır, Fatih Şerbetçi, Denetim Kurulu Üyeleri Arslan Topal, Cengiz Arslan ve Davut Yıldırım ile Sorumlu Müdür Mustafa Koz hazır bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Ahmet Yabacıoğlu, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem ile Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’ın da katıldığı ziyarette konuşan Muzaffer Külcü, Yılmaz Kaya başkanlığında oluşan Birlik yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Kaya ise Başkan Külcü’ye hediye takdim ederek desteklerinden dolayı şükranlarını ifade etti.

YENİ YÖNETİMİN YENİ PROJELERİNE TAM NOT

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınındaki eski Çorum Yem Fabrikası’na taşınan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni gezen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, süt üreticilerine sunulan hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

“Türkiye’nin en güçlü ve başarılı üretici birliklerinden biri” dediği Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nden övgüyle söz eden Külcü, yeni yönetimin yeni projelerini takdirle takip ettiklerini söyledi.

Birlik yönetiminin, Çorum’a ve Çorumlu damızlık sığır yetiştiricilerine hizmet noktasında güzel işler yapacaklarına inandığını dile getiren Külcü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yapılan seçim sonucunda göreve gelen Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz ve üyeleri için güzel hizmetlere imza atacaklarına inandığım yeni yönetimin aldığı tedbirler ve kısa sürede hayata geçirdiği projeleri takdirle takip ediyoruz. Türkiye’nin en güçlü ve başarılı üretici birlikleri arasında yer alan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin yeni dönemde yeni projeler için kolları sıvadığını görüyorum. Hem üreticileri rahatlatan hem de Birlik’in mali yapısını güçlendiren adımlar atan yönetimin, süt üreticilerinin taleplerini karşılayarak projelerini bir bir hayata geçirmesi sevindirici. Üretici birliklerimizin gelişimi için üzerimize düşen her konuda desteklerimizi sürdüreceğiz. Şu anda içinde bulunduğumuz alanın düzenlenmesinde de Belediye olarak ciddi katkılar verdik.

Yapımına başladığımız 3 bin 500 kişilik Spor Salonu inşaat alanındaki eski yerlerini, Belediyemizi sıkıntıya düşürmeden en kısa sürede tahliye eden ve bu alandaki çalışmalarımızı rahatlatan Birlik yönetimine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizi rahatlatırken kendileri de çok daha güzel ve nezih bir çalışma ortamına kavuşmuşlar. Güzel işler yapmalarını ve bereketli kazançlara vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”