Başkan Külcü’den AK Parti Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

21 Aralık 2016 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Ahmet Yabacıoğlu ile Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Akif Berk ve Nurten Gezer`in de hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Merkez İlçe Başkanı Akar`ı kutlayan Külcü, teşkilatın içerisinde yetişen kadroların yine teşkilatta görev almasının önemli olduğuna dikkat çekerek, Erhan Akar`ın bu anlamda Çorum`da bir ilk olduğunu söyledi.

Akar`ın ardından Kadın Kolları Başkanlığı`na getirilen Meryem Demir ile Gençlik Kolları Başkanlığı`na getirilen Burak Köse`yi de makamlarında ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Demir ve Köse`ye yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ülkemiz hassas bir süreçten geçiyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada Türkiye’nin hassas bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.

Türkiye`nin yaşadığı bu hassas süreçte hem siyasi meselelerle hem güvenlik hem de ekonomiyle meselelerle uğraştığını belirten Başkan Külcü, “Bunların herbirisi diğerinden önemli meseleler ve asla ötelenecek meseleler değil. Hepimiz bunun farkındayız. Hepsi de birbirine bir parça bağlı meseleler hepsi de sıcak gündemimizde olan meselelerdir” dedi.

Anayasa çalışmalarına da değinen Başkan Külcü, “Ülkemizin siyaseten içinde bulunduğu en canlı en sıcak gündem maddesi şüphesiz Anayasa değişikliğidir. Önümüzde hafta komisyon çalışmaları tamamlanmış olacak. 2017 başında meclis genel kurulunda çalışmalar ve sonrasında referandum aşamasına ulaştığı zamanda biz tekrar yollara düşeceğiz. İlçe, köy beldelerimize gidip herkese Anayasayı tek tek anlatacağız. Oradan da hayırlı bir sonuçla ülkemiz bu sürecini tamamlayacak. İnşallah yıllardır yaşamış olduğumuz kangren haline gelmiş olan istikrarsızlığın sebebi de ortadan kalkmış olacak” dedi.