Başkan Külcü’den 13 bin 500 öğrenciye Tatil Kitabı

11 Haziran 2014 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 5 yıldır sürdürdüğü Tali Kitabı geleneğini bu yıl da devam ettirdi.

Önceki yıllarda hediye edilen 63 bin kitaba bu yıl eklenen 13 bin 500 Tatil Kitabı ile birlikte toplam 76 bin 500 kitap dağıtımı gerçekleşmiş oldu.

Yunus Emre, TOKİ Şehit Şükrü Akyol İlkokulu ve 19 Mayıs İlkokulu’nda öğrencilere kitap hediye eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Kılıç da eşlik etti.

Ziyaret ettiği sınıflarda öğrenciler ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, özellikle çocuklarla sohbet ederek, tatilde ne yapacaklarına ilişkin sorular sorarak, nasihatlerde bulundu.