Başkan Külcü: Çorum her şeyin en güzeline layık

3 Eylül 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey Mahallesi Beytepe bölgesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ile birlikte yaptığı inceleme gezisinde konuşan Başkan Külcü, kaliteli ve dayanıklı asfalt döktüklerini, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, öncelikle hedefleri arasında yolların önce alt yapısı tamamlamak daha sonra da o bölgede üst yapı çalışmalarının yapılması olduğunu belirterek “Asfalt çalışması yapacağımız yolların öncelikle yağmursuyu, içmesuyu, kanalizasyon gibi altyapısını tamamlıyoruz. Daha sonra da asfalt çalışmasını yapıyoruz. Bu çalışmalarımızla hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyor hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın hak ettiği kaliteli hizmeti vermek için tüm imkanlarımızla gayret gösteriyoruz”; dedi.

Başkan Külcü, Çorum Belediyesi`nin 4,5 yılda 482 bin ton asfalt serimi yaptığını dile getirerek “Şehrimizin genelinde altyapı, park ve asfalt gibi çalışmaları tüm hızıyla yürütüyoruz. Gülabibey Mahallemizde de 2013 yılında 700 metre içmesuyu hattı, 1.000 metre yağmursuyu hattının yapımını tamamladık. 8.219 ton asfalt, 6.110 metre bordür döşemesi, 13.502 m2 tretuar yaptık.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Gülabibey Mahallesi`nde önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “Kapaklı 1.Cadde`deki asfalt çalışmaları tamamlandı. Kapaklı sokaklarda yeni yol çalışmalarımız da devam ediyor. Hızla büyüyen ve gelişen bir şehir yapısına sahibiz. Bizler de modern kent olma yolunda hemşerilerimizin beklentilerine cevap vermenin gayreti içerisindeyiz. Biliyoruz ki Çorumumuz her şeyin en güzeline layıktır”; dedi.

Durgun, “Yapılan hizmetlere sonsuz teşekkür ediyorum”;

Gülabibey Mahalesi Muhtarı Hikmet Durgun, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün şehre yaptığı hizmetlerin çokluğundan bahsederek, bu hizmetlere binlerce kez teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Külcü`nün şehrin dört bir yanında yaptığı hizmetlerde Gülabibey Mahallesi`ni hiçbir zaman unutmadığını dile getiren Hikmet Durgun, “Gülabibey Mahallesi`nin hiçbir sorununa kayıtsız kalmayan bir Belediyemiz ve bir başkanımız var. Allah O`ndan razı olsun. Mahalleme yapılan hizmetlere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İnceleme gezisinde Başkan Külcü`ye teşekkür eden mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirdi. İbrahim Afacan ve Mehmet Ertuğrul isimli mahalle sakinleri de “Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü`nün çalışmalarından son derece memnunuz. Mahallemize yapılan çalışmalar nedeniyle sayın Başkanımızın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyoruz”; diye konuştu.