Başkan Külcü, 'Birbirimizi sevgiyle kuşatmalıyız'

4 Temmuz 2014 Cuma

Çorum Valisi Sabri Başköy ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dün akşam iftarını Ramazan Çadırı’nda açtı.

Her yıl geleneksel olarak Çorum Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların iftarlarını açabilmeleri amacıyla kurulan ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan iftar çadırında Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader ve çok sayıda vatandaş aynı anda iftarını açtı.

İş adamı İrfan Yaşar tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tüm Müslümanların Ramazan ayını tebrik ettiğini söyledi. “Allah bizi bir güzel Ramazan’a daha eriştirdi. Rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluşa vesile olan bir güzel Ramazanı daha birlikte idrak ediyoruz.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü “İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde bu ayı tamamlayıp Bayramı da aynı güzellikte yaşamayı Rabbimiz bizlere nasip eder.” dedi.

Ramazan ayının insanlar için pek çok mesajı içinde bulundurduğunu dile getiren Külcü, “Bu mesajlar içerisinde en fazla dikkatimizi çekmesi gereken ülke olarak, İslam Alemi olarak, insanlık olarak birbirimizi daha iyi anlamamız, birbirimizi sevgiyle kuşatmamızdır. Bizler de bu konuda hassasiyet göstermeye çalışıyoruz. Ramazan boyuca bütün arkadaşlarımızla Ramazanın ruhuna uygun olarak görevlerimizi yapmaya gayret ediyoruz. Buradaki buluşmada bunun bir parçası olarak tecellisi ediyor.” dedi.

Ramazan Çadırına iftarını açmak için gelen çok sayıda vatandaş Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Külcü de vatandaşın bu sevgisini, bütün masaları tek tek dolaşarak karşılık verdi.