20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, BELEDİYESPORLU FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

15 Mart 2012 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyespor`lu futbolcularla bir araya gelerek futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

Bölgesel Amatör Ligi 6. grupta mücadele eden ve 48 puanla lider olan Çorum Belediyesporlu futbolcuları olaylı 68 Yeni Aksarayspor maçı sonrası Başkan Külcü tarafından Katipler Konağı`nda ağırlandı. Başkan Külcü, 68 Aksarayspor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle takıma geçmiş olsun dedi.

Futbolculardan şampiyonluk sözü alan Başkan Külcü, “Hiçbir iddiamız olmadan başladığımız BAL liginde şu anda lider durumdayız. Takımımız güzel oyunuyla 3 lige çıkma konusunda iddialı durumdayız. İnşallah gelecek sezon profesyonel takım olacağız. Şehrimizde ikinci bir profesyonel takım olması Çorum`a eksi değil artı değer katacaktır. Biz Belediye olarak sporun tüm branşlarına gereken desteği veriyoruz. Çorumspor için de gerekli destek verilmiştir. Çorumspor`un şuan ki durumundan dolayı üzgünüz. İnşallah ligi düşmeden tamamlar ve 2 lig`deki mücadelesini sürdürür”; dedi.

Belediyespor Futbol Takımı Kaptanı Serhat Gökşen de Çorum Belediyespor`un başarısı için mücadele ettiklerini belirterek, “Takımımız lider durumda. İlk yarı iyi mücadele ettik. İkinci yarıda ise olumsuz hava şartları nedeniyle zor maçlar yaptık ancak yine yenilmeden liderliğimizi sürdürdük. Amacımız 3 lig`e çıkmaktır. Kalan tüm maçlarımızı kazanarak Belediyespor`umuzu hak ettiği yere getireceğiz”; diye konuştu.

Belediyespor Futbol Takım Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ ise Belediyespor`u layık olduğu yere getirmek için mücadele verdiklerini belirterek, “Tüm ayak oyunlarına rağmen takım olarak iyi mücadele veriyoruz ve maçlarımızı kazanıyoruz. Hedefimiz 3 lige çıkarak Çorum`da ikinci bir profesyonel takım kazandırmak. Kalan son üç maçımızı da kazanarak layık olduğumuz yere geleceğiz”; dedi.

Katipler Konağı`nda verilen yemeğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Kulüp İkinci Başkanı Mustafa Ercan, yöneticiler Hayrettin Yıldırım, Nurettin Tatar, Mustafa Kanat, Kemal Kan ile Çorum Belediyesporlu futbolcular katıldı.