Başkan Külcü, Belediyespor antrenmanını izledi

16 Mayıs 2017 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü dün Çorum Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek Teknik Heyet ve futbolcularla görüştü ve hem onlara hemde Çorumlulara mesajlar verdi.
Beraberinde Belediyespor Başkanı Zeki Gül ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ömer Balaban, Okan Hergün ve Sinan Özdilli ile birlikte antrenmanı ziyaret eden Başkan Külcü, bu şehri 2. lige taşımanın sorumlulukları olduğunu söyledi. Konuşmanın ilk bölümünde play-off biletinri aldıkları için Teknik Heyet ve futbolcuları kutlayan Külcü ‘Gönül isterdi ki şampiyon olarak 2. lige direk çıkalım. Ancak olmadı nasip değilmiş. Ben play-off’tan da olsa 2. lige çıkacağımıza inanıyorum.

‘Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik’
Oldukça uzun ve yorucu bir maraton sonunda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu geldiğimiz noktaya bundan önceki iki yılda da geldik. Birinde yarı final diğerinde ise finalde hedefe ulaşamadık. Bu üçüncü yılımızda şeytanın bacağını kıracağımıza inşallah 2. lige yükseleceğimize inancımız tam’ dedi.