33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, BAYRAMIN 3. GÜNÜ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

30 Ekim 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bayramın üçüncü günü bayramda çalışan personelini yalnız bırakmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Birimi, Su Teknisyenliği ve İtfaiye Müdürlüğü`ne giderek bayramda da görev yapan nöbetçi personeliyle tek tek bayramlaştı.

Başkan Külcü, beraberinde Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`le birlikte bayramın günü sabah erken saatlerde ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Başkan Külcü, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada personelinin bayramını kutlayarak “Allah sevdiklerinizle beraber sağlık içinde huzur içinde nice güzel bayramlar yaşamayı nasip etsin.

Bayramlar bizim kırgınlıklarımızın, küskünlüklerimizin sona erdirildiği günlerdir. Biz burada huzur içerisinde bir bayram yaşıyoruz ama etrafımızda farklı ülkelerde sıkıntı yaşayan Müslüman kardeşlerimiz var. İnşallah bundan sonraki bayramları Müslümanlar olarak daha huzur içerisinde kutlarız”; dedi.

Temizlik İşleri`nin Belediye çalışmaları dendiğinde ilk akla gelen hizmet olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Sizler bizim elimiz ayağımız gözümüz kulağımız her şeyimizsiniz. Gazi Caddesi ve İnönü Caddesi`ni rahatlatan fevkalade bir sisteme geçtik. Mahallelerde de aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan son araştırmalarda Çorum Belediyesi`nin yapmış olduğu işlerde en kayda değer noktada olanlardan bir tanesi temizlik işleridir. Çorum Belediyesi şehrin temizliğini en iyi şekilde yapıyor sonucu çıkmıştır.”; dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü`nden, Su Teknisyenliği`ne ve daha sonra da İtfaiye Müdürlüğü`ne geçen Başkan Külcü, burada da görevli nöbetçi personelle bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bayramda mesai başında olan personeline gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmaları nedeniyle de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.