30°C parçalı bulutlu

30°C parçalı bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, BABAOĞLU ŞENLİKLERİ'NE KATILDI

6 Eylül 2011 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Nurullah Çakır ile birlikte 5. Geleneksel Babaoğlu Şenlikleri`ne katıldı. Ramazan Bayramı tatilinde de yoğun bir tempoyla çalışan Külcü, katıldığı Babaoğlu Şenlikleri`nde köylülerle hasbihal etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, şenlik öncesi yaptığı konuşmada acıların, yorgunlukların biraz da olsa unutulması için bir araya gelindiği böylesine şenlikleri önemsediklerini söyledi. Külcü, “Bu günler dostluğun, muhabbetin geliştiği günler olmakla birlikte; kırgınlıkların, küskünlüklerin sona ermesine vesile olan günler olarak hafızalarımızda kalıyor. Onun için böyle günleri önemsiyor ve bu tür etkinlikler için emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bayramlar vesilesiyle Allah`a aramızdaki kardeşliği, hukuku geliştirsin diye dua ediyorum”; dedi.

Vali Nurullah Çakır da yaptığı konuşmada şenliklerin önemine değinerek Babaoğlu Şenlikleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Babaoğlu Köyü Dernek Başkanı Hasan Cesur, şenliğe yaptıkları katkılar nedeniyle Vali Nurullah Çakır ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye plaket takdim etti.

5. Geleneksel Babaoğlu Şenlikleri’ni İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve çok sayıda davetli de izledi.