18°C parçalı az bulutlu

18°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, ALACA’DA NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

6 Eylül 2011 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Alaca`da katıldığı bir düğün töreninde nikah şahitliği yaptı. Alaca`nın tanınmış simalarından Alaattin Bektaş`ın oğlunun düğün törenine katılan Başkan Külcü, burada damadın nikah şahitliğini yaptı.

Gelinin nikah şahidi ise Başkan Yardımcı Zeki Gül oldu.Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz tarafından kıyılan nikahın ardından Sencer Bektaş – Elif Yıldırım çiftinin nikah cüzdanlarını geline veren Başkan Külcü, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Sizlerden sayın Başbakanımızın da tavsiye ettiği gibi en az üç hayırlı evlat temenni ediyoruz”; dedi.