Başkan Külcü, Akşemseddin Camii’nde çalışmaları inceledi

12 Şubat 2014 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı devam eden Akşemsettin Camii`nde incelemelerde bulundu. Akşemsettin Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yöneticilerinden bilgi alan Başkan Külcü, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Türkiye Diyanet Vakfı ve hayırseverlerin katkıları ile yapımına başlanan caminin Çorum Belediyesi tarafından tamamlanacağını hatırlatan Başkan Külcü, Akşemsettin Camii`nin tamamlanmasının ardından şehrin simge yapıtlarından birisi olacağını söyledi. Bu zamana kadar cami inşaatına katkıda bulunan ve yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür eden Başkan Külcü, cami inşaatının belediye tarafından devralınmasından sonra çalışmaların hız kazandığını sözlerine ekledi. Külcü, cami inşaatını en kısa sürede tamamlayarak Çorumluların Akşemsettin Camii`nde ibadet etmelerini sağlayacaklarını kaydetti.