Başkan Külcü, Abdibey Kur'an Kursu inşaatını inceledi

12 Ocak 2016 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından yapımı devam eden Abdibey Camii Kur’an Kursu inşaatını inceledi.

Abdibey Camii’nin Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl genişletildiğini ve bölgeye büyük bir camii kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,”; Abdibey Camii etrafında yaptığımız kamulaştırmaları tamamlamıştık. Şimdi de bölgenin bir eksiği olan Kur’an Kursu inşaatı hızla devam ediyor”; dedi.

Abdibey Camii Kur’an Kursu’ndaki çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Külcü, “Kursumuz 2 kattan oluşacak. Alt katta erkekler ve bayanlar için ayrı ayrı abdesthane, tuvalet, engelli tuvaleti, bebek bakım bölümü yer alacak. İkinci katta ise 25 kişilik 4 adet derslik, mescit, abdesthane, tuvalet, mutfak ve idari bölümlerden oluşan bayan Kur’an Kursu olacak. Kur’an Kursu inşaatını kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca Abdibey Camii’nde cenaze namazlarının kılınabilmesi için 12 revaktan oluşan bir alan oluşturuyoruz.” dedi.

İnceleme gezisinde, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem ve belediye teknik personeli de hazır bulundu.