31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ, ABDİBEY CAMİİ EK BİNA İNŞAATINI İNCELEDİ

3 Eylül 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cuma namazı sonrası Abdibey Camii ek bina inşaatında incelemelerde bulundu. Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyelerinden inşaatla ilgili bilgiler alan Başkan Külcü, dernek yöneticilerini yaptıkları çalışmalar nedeniyle kutladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geliyor. Belediye çalışmalarını Başkan Yardımcısı Alper Zahir ile birlikte denetleyen Başkan Külcü, çay davetini geri çevirmeyerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yazıçarşı Kahvehanesi`nde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Kendisine yöneltilen soruları dikkatle dinleyip not alan Külcü, kendisine gelen istek ve talepler konusunda ilgili birimlere talimat vererek konunun takipçisi olmalarını istedi.