29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’YE YILIN BAŞKANI ÖDÜLÜ

10 Ocak 2013 Perşembe

Çorum’da yakın zamanda yayına girmeyi planlayan Hitit TV tarafından ‘Yılın Enleri Ödüllendiriliyor’ programı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından yapılan oylama sonucu dereceye girenlere ödülleri verildi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı. Ödülünü Vali Yardımcısı Hamdi Bolat`tan alan Başkan Külcü, ödülün Çorum halkının oylarıyla verilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. “Hepimizin heyecanı bundan sonra bugün olduğundan daha fazla olacaktır. Marifet iltifata tabidir”; diyen Başkan Külcü, “Eğer bir iş yapıyorsanız ve bunun karşılığında birlikte yaşadığınız insanlar bu güzelliklere iltifatta bulunuyorsa bu sizin şevkinizi artırıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”; dedi.

Başbakan Erdoğan`a “Yılın Devlet Adamı”; Ödülü

Hitit Tv tarafından düzenlenen Yılın En`leri ödül töreninde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a, Yılın Devlet Adamı ödülü verildi. Başbakan Erdoğan’ın ödülünü Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan aldı.