30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’YE ‘ÖRNEK YURTTAŞ’ ÖDÜLÜ

18 Aralık 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü tarafından “Örnek Yurttaş”; ödülüne layık görüldü.

Başkan Külcü Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi`nin hazırladığı törende, “Örnek Yurttaş”; ödülünü teslim aldı.

Çorum Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü tarafından yapılan konferans ve ödül töreninde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Çorum Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Galip Şahin, açılış konuşması yaptı. Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü`nün 1. Örnek Yurttaş Projesi kapsamında Örnek Yurttaş seçilen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, okulda konferans verdi. Konferansının ardından Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Okul Müdürü Galip Şahin, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye yurttaşlık ödülünü takdim etti.