20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN, YENİ GÜNDEM’E KUTLAMA ZİYARETİ

6 Mart 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yeni Gündem Gazetesi`ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Külcü`yle birlikte Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Demirten ve Necmettin Durmuşbaş da hazır bulundu.

Yeni Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Cengiz Aksan ve Genel Müdür Güner Gavaz ile bir süre görüşen Başkan Külcü, Yeni Gündem`i yayın hayatına başlamasından dolayı kutladılar.

Cengiz Aksan`da Başkan Külcü`nün bu anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okurlarla birlikte uzun yıllar Çorum`a ve Çorumlulara ilkeli ve seviyeli yayımlarla hizmet edeceklerini söyledi. Başkan Külcü, ziyaret sonunda Yeni Gündem Gazetesi`nin çalışma ve hizmet birimlerini gezerek çalışanlara başarı dileklerini iletti.