25°C az bulutlu

25°C az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN TRAKTÖRCÜLER SİTESİ’NDE İNCELEME

28 Ocak 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çevreyolu kenarına inşa edilen Traktörcüler Sitesi`nin Türkiye`nin en modern sitelerinden birisi olacağını söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Alper Zahir ve Turhan Candan`ın da katıldığı gezide konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, site inşaatının tamamlanmasıyla birlikte merkezdeki traktörcü esnafını bölgeye taşıyacaklarını söyledi.

Şehir merkezindeki görüntü kirliliğinin de ortadan kalkacağını belirten Başkan Külcü, “Traktörcüler Sitesi yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla birlikte Çorum`un dönüşüm ve kentleşmesini hızlandıran adımlardan birisi daha tamamlanmış olacak. Aynı zamanda şehrin marka değeri de bir kat daha artacaktır. Buradaki inşaatlar tamamlandığında bu bölge kentin en modern ve cazibesi yüksek yerlerden birisi olacak”; dedi.

Şehir içerisinde çeşitli yerlerde bulunan 74 traktörcülerin bu sitede toplanacağını, modern ortamlarda ticari faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getiren Başkan Külcü, “Türkiye`nin en derli toplu, modern sitesini inşa ediyoruz. Site önümüzdeki yaz ayı içerisinde bitirilerek faaliyete geçecek. İnşaatın tamamlanmasına kadar Çorum Belediyesi olarak yapılması gereken altyapı ve diğer eksiklikleri tamamlamış olacağız”; dedi.