32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN, SULTAN ANA’YA AŞURE ZİYARETİ

30 Kasım 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Muharrem Ayı nedeniyle Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nde aşure dağıtımına katıldı. Vatandaşlar Başkan Külcü`yü sevgi ve ilgiyle karşıladı.

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nde yapılan aşure dağıtımında konuşan Sultan Kümbet (Ana), Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Çorum Belediyesi`nin katkılarıyla bu sene 1.500 kişiye aşure dağıttıklarını dile getiren Sultan Ana, “Belediyemiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman bizleri destekliyor, bizlere katkı sağlıyor. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”; dedi.

Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`ın da katılığı aşure dağıtımında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, dernek yanındaki parkın düzenlenmesi için Veteriner İşleri Müdürü Zübeyir Tuncel`e talimat verdi.

Başkan Külcü, Park Bahçeler Birimi yetkililerinden parkın en yakın zamanda en güzel hale getirilmesi için çalışmaların biran önce başlatılması istedi.