21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN SEYDİ DEMİRAY’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

12 Aralık 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray`a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İl Müftüsü Mehmet Aşık ile Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Nurettin Karakaya ve Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, muhtar Seydi Demiray`ın bir an önce iyileşerek görevine dönmesi beklediklerini söyledi.

Ankara TOBB ETÜ Hastanesi`nde tedavisi tamamlandıktan sonra şimdi evinde istirahata çekilen Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve tüm ziyaretçilerin kendisini arayıp ilgilenmelerini mutluluk verici olarak nitelendiren Demiray, “Yaptığınız ziyaret için gönülden teşekkürlerimi sunarım. “ diye konuştu.