31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN ÖĞRETMENLERE YEMEK

17 Eylül 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`a yeni atanan 200 öğretmenle yemekte buluştu. İnci Restaurant`ta düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, İl Milli Müdürü Aytekin Girgin ve öğretmenler katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada “Emekleriniz zai olmadı. Dün sadece kendinize ait sorumluluklarınız vardı. İstediğiniz gibi yaşama hakkına sahiptiniz ama artık sadece siz değilsiniz. Kendinizden öte sorumluluklarınız var. Türkiye`nin gelecekte yükünü taşıyacak olan, muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi taşıyacak olan nesilleri sizler yetiştireceksiniz. Mesuliyetiniz çok önemli. Bizim bu anlamda son 10 yılda devlet olarak çalışmalar, adımlar milli eğitim camiasına ilişkin yeniden şekillendirdi. Türkiye artık eğitim konusunda vizyonu olanı fedakarlıkları karşılayabilen ülke haline geldi. Dün savunmaya ayırdığımız kaynakları bugün Türkiye`nin geleceği olarak gördüğümüz yavrularımızı yetiştirecek olan milli eğitim camiasına ayırıyoruz. Bu bizim için çok önemli çalışmadır. Bugün yine fiziki anlamda da bir başka güzelliği yaşıyoruz. Ülkemiz dün olduğundan daha güçlü, kaynaklarımız daha fazla.”; dedi.

AK Parti hükümetiyle birlikte yarınlara daha güvenli bakan bir Türkiye olduğunu söyleyen Başkan Külcü, “Siz bu davaya ne kadar sahip çıkarsanız, kendinizi ne kadar canlı tutarsanız, Türkiye`nin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır. Sizlerden bunu bir ağabeyiniz olarak istirham ediyorum”; dedi.

Çorum Vali Yardımcısı Sait Topoğlu da yaptığı konuşmada “İlk göreve başlayışınızda karşılaşabileceğiniz sorunlarda sizin yanınızda olacağız. Şanslısınız, güzel bir ile geldiniz. Burada mutlu olacaksınız. Eğitim her engeli aşan en önemli faktördür. Sizler de eğitimin birer mimarısınız. Yavrularımız sizin elinizde şekillenecek ve gelecekte ülkeyi onlar yönetecek. Bizler de bugünleri öğretmenlerimize borçluyuz. Eğitim ordusunun yeni bir neferi olarak yeni bir mesleğe başlıyorsunuz. Görevlerinizde hepinize başarılar diliyorum. Çocuklarımız sizlere emanet.”; diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de yeni atanan öğretmenlere hayırlı olsun diyerek “Birlikte inşallah ülkemizin geleceğine ilişkin güzel işler yapacağız”; diye konuştu.