33°C parçalı bulutlu

33°C parçalı bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN MÜFTÜ AŞIK’A ZİYARET

27 Haziran 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Müftüsü Mehmet Aşık`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Alper Zahir, Turan Candan ile Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Külcü, bundan önceki bürokratlar gibi Müftü Aşık`ın da Çorum`u çok seveceğine inandığını söyledi.

Çorum Belediyesi olarak Çorum`da yapılan her güzel faaliyete destek olmaya çalıştıklarını anlatan Muzaffer Külcü, “İl Müftülüğümüzün güzel çalışmaları oluyor. Sayın Müftümüz Mehmet Aşık`ın da Çorum`da güzel işler yapacağına inancımız tamdır. Belediye olarak müftülüğümüzün her zaman yanında olacağız”; dedi.

Başkan Külcü, Meydan Cami yanında Belediyeye ait olan arsada Müftülük Hizmet Binası yapılması için imar değişikliği yaptıklarını burasının hem müftülük hem de park olarak yapılarak Meydan Camisi ile bir bütün haline getirileceğini söyledi.

Çorum Müftüsü Mehmet Aşık da Çorum Belediyesine yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Belediyemiz ile güzel ilişkiler içerisindeyiz. Halkımıza yönelik yaptığımız her çalışmada belediyeyi yanımızda görüyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz”; şeklinde konuştu.