BAŞKAN KÜLCÜ’DEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR

10 Ağustos 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Lösemili Çocuklar ve ailelerine iftar yemeği verdi. Park ve Bahçeler Birimi`nde gerçekleştirilen yemeğe Başkan Külcü`nün yanı sıra Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Lösemili Çocuklar Vakfı gönüllüleri ve lösemili çocukların aileleri katıldı.

İftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, böyle bir günde, lösemili çocuklarla bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Kendilerine böyle bir iftar yapmayı nasip ettiği için Allah`a hamd ettiklerini belirten Başkan Külcü, “Bu anlamlı iftar yemeğimize katılarak bizleri memnun eden Lösemili Çocuklar Vakfı`nın yöneticilerine ve siz saygıdeğer hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Allah, ömrünüzü uzun etsin. Sizi hep güler yüzlü kılsın. Bizi de sizin o güzel yüzünüzle karşılaşan insanlar olarak yaşatsın.”; dedi.

Gelecek hafta sonu başlayacak olan Ramazan Bayramı`nın da tüm İslam Alemi ve Çorumlular için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Külcü, dünyada yaşanan savaşların ve insanların acıların sona ermesi temennisinde bulundu.

Lösemili Çocuklar Vakfı adına kısa bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler Uzmanı Gülhan Erbil de Ramazan Ayı dolayısıyla Türkiye genelinde yaptıkları iftar yemeklerinin bir ayağını da Çorum`da gerçekleştirdiklerini belirterek “İftar yemeğimizi karşılayan, bize bu olanakları sunan Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü`ye vakfımız ve ailelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”; dedi.