22°C parçalı bulutlu

22°C parçalı bulutlu

Başkan Külcü’den Komutan’a ziyaret

10 Ağustos 2010 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum İl Jandarma Komutanlığı`na atanan J. Yrb. Hakan Saraç`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Nurettin Karakaya, Turhan Candan ile Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Külcü, Yarbay Saraç`ın eski görev yerlerinde hep takdirle anılan birisi olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum`da tüm kurumlar birbirleriyle tam bir uyum içerisinde çalışmaktadırlar. Çorum`daki herhangi bir mesele bütün Çorum`un meselesidir. Dolayısıyla hep birlikte hareket edip birbirimize destek olmalıyız. Kamu kurumları arasındaki işbirliği inşallah bundan sonra da artarak devam edecektir. Bu vesileyle tekrar Sayın komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum”; dedi.

İl Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Saraç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.