30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN KENT HABER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

21 Aralık 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kent Haber Gazetesi`ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Kent Haber Gazetesi`ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kent Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Birkan Demirci, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Güley, Sporu Müdürü Ali Atan ve Köşe Yazarı Mustafa Külcü ile bir süre görüştü.

Başkan Külcü, Kent Haber Gazetesi`nde yaşanan yönetim değişikliği nedeniyle “hayırlı olsun”; dilemek amacıyla böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, yıllardır Çorum yerel basının da kendine bir yer edinen Kent Haber Gazetesi`ne bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.