32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN GÜREŞÇİLERE KISPET

8 Temmuz 2011 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kırkpınarda yapılacak olan tarihi yağlı güreşlerde için Belediyemiz adına güreşecek pelivanlara kıspet hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karaya, Belediyespor Kulüp Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Güreş İl temsilcisi Hüseyin Teke ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret eden güreşçiler Kırkpınar`da başarılı olma sözü verdiler.

Güreşin ve Çorumlu güreşçilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Güreş sporuna gönül veren evlatlarımıza belediyemiz olarak sahip çıkıyoruz. Belediyespor bünyesinde kurulan güreş takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Çorum ata sporumuz güreşin merkezinde. Çorumlu çocuklarımız burada yetişiyor ancak takım olmadığı için Çorum`dan ayrılarak başka illerde başka kulüpler adına güreşiyorlardı. Bunu kabul edemezdik ve göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalara başladık takımımızı kurduk. Belediyespor takımımız katıldıkları müsabakalarda birinciliklerle gelerek ne kadar isabetli bir karar verdiğimizi ortaya koyuyorlar. Çorum`da güreş adına yapılması ne varsa yapacağız.”; dedi.

Minderde gösterilen başarıları çayırlarda da beklediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Külcü, “Bugün Belediyemiz adına 7 güreşçinin Kırkpınar`da mücadele etmesi bizi son derece sevindiriyor. İnanıyorum ki Kırkpınar`da da başarıyla dönecekler. Belediye olarak güreşçilerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz”; şeklinde konuştu.

Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün güreş camiasına büyük destek verdiğini ifade ederek, “Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çorum`da güreşimizin gelişmesi ve Türkiye`de ardından söz ettirmesi amacıyla çok güzel çalışmalar yapıyor. Güreş adına hazırlanan projelerin tamamlanmasının ardından Çorum Kırkpınar gibi adını güreşle duyuran il haline gelecektir. Belediyemiz desteği ile minderde şuanda Türkiye`de çok iyi durumdayız. Başarılarımız artarak devam edecek”; diye konuştu

Yapılan Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kırkpınarda yapılacak olan yağlı güreşler için belediye adına güreşecek güreşçilere kıspetler hediye etti.

Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke ise Başkan Külcü`ye desteklerinden dolayı kisbet modelinden yapılmış teşekkür plaketi verdi.