23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

BAŞKAN KÜLCÜ’DEN EMEKLİLERE ÇANAKKALE MÜJDESİ

21 Şubat 2013 Perşembe

Belediyemiz kültür etkinlikleri kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi işbirliğiyle Türk Halk Müziği Konseri düzenledi.

Devlet Tiyatro Salonu`nda düzenlenen Emekliler Gecesi`ne katılım hayli yoğun oldu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yanı sıra Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Nurettin Karakaya, Emekliler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Hıdır Kınıklı, Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Belediye tarafından düzenlenen Emekliler Gecesi öncesi Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ve Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin birer konuşma yaptı.

Hıdır Kınıklı yaptığı konuşmada Emekliler Derneği olarak kendilerine her konuda destek olan ve Emekliler Gecesi`ni düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin de böylesine bir programın emeklilere yapılıyor olmasının kendisini çok mutlu ettiğini ve 11.000 emekli adına Başkan Külcü`yü kutladığını dile getirdi.

Basri Keskin yaptığı konuşmada siyasetçilerin emeklilerle birlikte olması halinde kendilerinin de onlara gönlünü, ömrünü bağışlayacaklarını vurguladı. Basri Keskin, “Sayın Belediye Başkanım sizleri gönülden kutluyorum. Bu yaptığınız hizmetlerle bir Kırıkkaleli olarak benim gönlümü aldınız. Gönlümde artık sizin yeriniz Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`la eşit duruma geldi. Siyaseti bir kenara bırakıp, halkınıza hizmet ederseniz siz büyürsünüz, şehriniz büyür.”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Belediyesi tarafından emeklilere yönelik Devlet Tiyatro Salonu`nda düzenlenen Emekliler Gecesi programında büyüklerin evin rahmeti ve bereketi olduğunu söyledi.

Gençlere hatırlatmalarda bulunan Başkan Külcü, “Bize hep bakabileceğin kadar çocuk yap diyorlar. Bizler de sanıyoruz ki çocuklarımızın rızkını biz veriyoruz. Oysa, rızık Allah`tandır. O canı var eden de onun rızkını da fazlasını da o canı veren gönderir.”; dedi.

Toplum olarak aile değerleri açısından televizyonun etkisinden dolayı değerlerde zayıflama olduğunu hatırlatan Başkan Külcü, “Ana babaya saygı, büyüklere saygı giderek azalıyor. Bu duyarlılıklarımızı kaybetmememiz lazım.”; dedi.

Külcü, “Bizi bu akşam bir araya getiren Emekliler Derneği`ne teşekkür ediyorum. 28 Mart`ta emeklilerimizi Çanakkale`ye göndereceğiz. Kaç kişi müracaat ederse tamamı gidecek. Bununla ilgili hazırlıklarımızı da yapıyoruz.”; diyerek emeklilere müjde verdi.