BAŞKAN KÜLCÜ’DEN AVRUPA ŞAMPİYONUNA ALTIN

6 Nisan 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Wushu Avrupa Şampiyonası`nda altın madalya kazanan Münire Demirci`yi altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Wushu İl Temsilcisi Abdullah Yiğittaşçı, Antrenör İlhan Aşkın ile Başkan Külcü’yü ziyaret eden Demirci, şampiyona hakkında bilgiler verdi.

Avrupa Şampiyonu olan Münire Demirci’yi başarısı nedeniyle kutlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü “Zirveye çıkmak zor, orada kalmak ise daha zordur. Avrupa şampiyonu oldun. Şimdi tüm gözler senin üzerinde olacak. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam et” dedi.

Çorum’un her alanda olduğu gibi spor faaliyetlerinde de büyük başarılara imza attığını dile getiren Külcü, spora olan desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini açıkladı.