Başkan Külcü: 440 işyerinin temeli atılacak

20 Kasım 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Makamında düzenlediği basın toplantısında Küçük Sanayi Sitesi Yaydiğin Yolu üzerinde yapılacak 440 dükkanın temel atma törenin yapılacağını söyledi. Sanayi sitesinde 162 dükkanın tamamlandığını, ikinci aşamada Yaydiğin Yolu üzerinde bulunan 440 işyerinin temelinin atılacağını hatırlatan Külcü, 29 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 12.00`de yapılacak temel atma törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağı`ın katılacağını, ayrıca o gün Bakan`ın bir de güzel haber vereceğini açıkladı.

Külcü’den Aşağı Sanayi Esnafına Uyarı

Külcü,”Gelecek yılları planlayıp projeksiyon ortaya koyacağız. Terminal, Hal, Kamyon Garajı, Traktörcüler Sitesi bitti. Aşağı Sanayi esnafına hatırlatalım. Aşağı Sanayi`de bulunan esnaf kardeşlerimiz sıkıntı yaşamamaları hazırlıklarını yapsınlar. Sanayi sitesinde 162 dükkan yeni sahiplerine teslim edildi. İkinci aşamada temeli atılacak 440 işyeri iki yıl içinde tamamlanacak. İşyerlerinin tamamı sahiplerine verilecek. Bundan sonra biz Aşağı Sanayi`de `Bismillah` diyeceğiz. Aşağı Sanayi`de kapattığımız yolu esnafın samimiyetine güvenerek tekrar açtık. Yolu açarken taşınma hazırlıklarını yapmaları için uyardık. Bizi dinleyenler dinledi. Dinlemeyenler iki yılda hazırlıklarını yapsınlar. Biz bu konuda üzerimize düşeni yaparız.”; dedi.